Smart ebike kopen, waarom?

0
206
SONY DSC

Zou jij zomaar een smart ebike kopen? Je komt met een vouwfiets elektrisch nog eens ergens! De afstanden die te groot voor je zijn om alleen met de fiets te overbruggen combineer je simpel met het openbaar vervoer. Zo ben je niet afhankelijk van een OV fiets, maar heb je een eigen vertrouwde en fijn rijdende vouwfiets.

De vouwfiets is praktisch en comfortabel! Zo rijdt een goede vouwfiets prima en heel comfortabel. Daarnaast is de fiets bijzonder wendbaar in het dagelijks verkeer en in een handomdraai van fiets tot pakket kunt vouwen.

Je kunt de vouwfiets qua rijgedrag in de buurt van een fijne toerfiets vergelijken. Het is ook een ideale oplossing als je thuis niet over een fietsparkeerplek beschikt en je fiets niet op straat wilt laten staan. Voor je gevouwen fiets en je kunt altijd wel een hoekje in je huis vinden.

Over CitySmartBike

CitySmartBike is dé elektrische vouwfiets van Nederland. Onze e-bike’s zijn kwalitatief hoogstaand en zorgen voor een unieke fietsbeleving. In tegenstelling tot andere landen is in Nederland de elektrische vouwfiets nog niet of nauwelijks doorgebroken.

CitySmartBike V.O.F. is in 2017 opgericht om Nederland kennis te laten maken met slim elektrisch fietsen. Met ons concept en e-bike waarbij wij duurzaamheid en stevigheid combineren, bieden wij het beste van twee werelden: intelligentie en comfort.