Ondernemers zijn er genoeg, maar lang niet allemaal zijn ze succesvol. Hoe doe je dat eigenlijk, succesvol ondernemen? Welke stappen moet je zetten en welke vooral niet? Marielle van der Vlies begon haar bedrijf in 2014 uit het niets en bouwde het uit tot een business waar honderden ondernemers leren hoe ze succesvol kunnen worden. Om anderen te helpen schreef ze Succes met je bedrijf, een ‘praktisch handboek voor startende ondernemers’. Een voorpublicatie.

Wat is succes?

Het ultieme succes voor mij is leven in vrijheid om te doen wat ik het allerliefste doe, elke dag weer. Vrijheid om mijn passie te volgen en te leven in liefde. Ik hoef nergens bang voor te zijn, ik hoef nergens onzeker over te zijn en ik ben de vrouw die ik wil zijn. Dat is succes. Succes met mijn bedrijf betekent dat ik mijn passie kan delen met jou, zodat jij er ook van groeit en daardoor mijn bedrijf groeit. Ik heb namelijk een overvloed aan passie; ik ben mijn belangrijkste bron.

Dat geldt ook voor jou: jij hebt veel te geven. Wanneer je dat voelt, kun je groeien en daardoor je bedrijf laten groeien. Dat is succes met je bedrijf. Ik heb hiervoor een persoonlijke methode ontwikkeld, gebaseerd op mijn lessen en ervaringen. Die methode heb ik de afgelopen jaren geïmplementeerd in mijn eigen bedrijf. Nu deel ik die graag met jou.

Waarom deze methode?

Een methode is een manier van werken die je keer op keer kan toepassen. Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden, omdat de methode altijd werkt. Dit geeft duidelijkheid. En duidelijkheid geeft rust, energie en focus. Het maakt je leven als ondernemer makkelijk, het is efficiënt en het bespaart je tijd. Bij alle vraagstukken die je hebt over de groei van je resultaten, kun je de SUCCES-methode toepassen. Die heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen bij mijn bedrijf en bij mijn klanten.

Wat is het resultaat van de SUCCES-methode?

Tijdens mijn carrière en toen ik begon als ondernemer was ik vooral op zoek naar een goed salaris, een groot huis, mooie spullen, een dikke auto onder mijn kont en een positie hoog in de boom. Nu weet ik dat dit niet meer dan het resultaat is van mijn succes. Wanneer je geld wil verdienen als ondernemer, moet je eerst een aantal andere dingen op orde krijgen. Je moet eerst succes hebben om geld te verdienen. Het geld is het resultaat van werken met de SUCCES-methode.

Het resultaat van succes is trouwens nog veel groter dan dat. Want niet alleen jij verdient geld aan je succes, maar ook je klanten. Want als jij succes hebt, hebben je klanten dat ook, en de klanten van je klanten. Dat maakt de wereld een stuk mooier en daar zit je potentie.